INTERMEDIO

Β2 INTERMEDIO ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ  Β1 έως Β2 επίπεδο (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ)
 
 
  • Τμήμα διάρκειας 8 ή 10 μηνών
  • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ισπανική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ισπανία
  • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή Σαββάτου, 4ωρα ή 6ωρα ανά εβδομάδα
  • Τα 8μηνα τμήματα απευθύνονται σε μαθητές με μέτρια γνώση Ισπανικών ή κατόχους του INICIAL (B1), ενώ τα 10μηνα τμήματα απευθύνονται σε αρχάριους μαθητές. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο INTERMEDIO (των εξετάσεων DELE) που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου
Ότι χρειάζεται να ξέρετε για το INTERMEDIO και τα τμήματά μας:

1. Τι είναι το INTERMEDIO και που μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο INTERMEDIO

To πτυχίο INTERMEDIO των εξετάσεων DELE αντιστοιχεί στο Επίπεδο B2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου και πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να ανταπεξέλθει κάποιος ικανοποιητικά σε καταστάσεις καθημερινότητας.

Το τεστ περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού κειμένου, γραπτή έκφραση, ακουστική κατανόηση, τεστ γραμματικής, λεξιλογίου και συνομιλία.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο INTERMEDIO

Το πτυχίο INTERMEDIO είναι αποδεικτικό καλής γνώσης Ισπανικών επιπέδου Β2, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο εργασιακό τομέα όπου μοριοδοτείται.

Οι κάτοχοι του πτυχίου DELE επίπεδου Β2 που είναι υπήκοοι κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πολλές περιπτώσεις δεν υποχρεούνται να λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε δοκιμασία γνώσης της ισπανικής, προκειμένου να προσλαμβάνονται σε Δημόσιους Οργανισμούς.

Επίσης η ισπανική είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες, άρα υπάρχει η δυνατότητα για γίνει συνεννόηση σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Οι φοιτητές συχνά χρησιμοποιούν το πτυχίο αλλά και τις γνώσεις που τους παρέχει αυτό κατά την διάρκεια των σπουδών τους σε πανεπιστήμια της Ισπανίας μέσω του προγράμματος ERASMUS.2. Κόστος και διάρκεια τμημάτων INTERMEDIO

Η προετοιμασία γίνεται είτε σε  τμήμα που κάνει 4 ώρες ανά εβδομάδα και κοστίζει 68€/μήνα, με 8μηνη προετοιμασία ή σε τμήμα που κάνει 6 ώρες ανά εβδομάδα και κοστίζει 85/μήνα, με 10μηνη προετοιμασία.

3. Κόστος και ημερομηνίες εξετάσεων INTERMEDIO

Το κόστος για τις εξετάσεις INTERMEDIO είναι 125 €

Ημερομηνίες εξετάσεων INTERMEDIO

Υπάρχουν τρεις περίοδοι εξετάσεων, μία τον Μάιο, μία τον Ιούλιο και μία τον Νοέμβριο4. Γιατί στον ERASMO θα έχετε επιτυχία στο INTERMEDIO

Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Τα προγράμματα και ο τρόπος διδασκαλίας μας είναι τέτοια που μπορούν να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ενήλικων μαθητών, που συνήθως έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων ωρών και συγκεκριμένους καθώς και άμεσους στόχους.

Δεν αποτελούμε μέρος αλυσίδας φροντιστηρίων, ούτε αλυσίδας franchise. Είμαστε ένα αυτοδύναμο κέντρο προετοιμασίας Ισπανικών επιπέδου INTERMEDIO με μεγάλη εμπειρία και μια διαδρομή στον χώρο που ξεκινάει από το 1973.

Συνολικά στο κέντρο μας προετοιμάζουμε μόνο τόσους μαθητές όσους μας επιτρέπει ο επαγγελματισμός μας.

Οι καθηγητές μας είναι άρτια κατηρτισμένοι και συνεργάτες μας για πολλά χρόνια, με συνέπεια στο έργο που αναλαμβάνουν και με αντίληψη του βάρους της ευθύνης που έχουν. Πέρα από το συνολική διδασκαλία που κάνουν σε ένα τμήμα, συνεργάζονται και με τον κάθε μαθητή χωριστά. Τους καθοδηγούν και τους υποδεικνύουν τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τυχόν μαθησιακές αδυναμίες, σύμφωνα με το επίπεδο απ' το οποίο ξεκινάει ο μαθητής και με το στόχο στον οποίο θέλει να προσεγγίσει.

Ο αριθμός των μαθητών μας ανά τμήμα δεν ξεπερνά ποτέ τους 12.

Το κόστος παρακολούθησης ενός τμήματος INTERMEDIO είναι πολύ χαμηλό, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με το επίπεδο διδασκαλίας καθώς και τον αριθμό διδακτικών ωρών.

Η γραμματεία μας είναι πάντα ενήμερη και πρόθυμη. Σε συνεργασία με τους καθηγητές και με μεγάλο σεβασμό στην προσωπική προσπάθεια κάθε μαθητή ενημερώνουν, συνεργάζονται και βοηθούν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά μέχρι να εκπληρώσει τον στόχο του.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται κοντά σε σταθμό τρένου καθώς και στάσεις Λεωφορείων / Τρόλευ στο κέντρο της Αθήνας.

Η μετακίνηση προς και από τον χώρο που διεξάγονται τα μαθήματα είναι σύντομη και εύκολη, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και συνδυασμοί μετακίνησης. (Δείτε αναλυτικά στην επιλογή «
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ERASMO»)5. Η μέθοδός μας για την προετοιμασία του INTERMEDIO

Τα τμήματα υποστηρίζονται από καθηγήτριες, με σπουδές στην Ισπανία και πολύχρονη εμπειρία έτσι ώστε να βοηθούν τους υποψήφιους εξεταζόμενους επαρκώς και ουσιαστικά.

Αρχικά το τμήμα διδάσκεται την ύλη του επιπέδου INTERMEDIO και την εφαρμόζει σε ασκήσεις. Ακολούθως οι μαθητές αρχίζουν την προετοιμασία με ολοκληρωμένα τεστ με σκοπό να εφαρμόσει ότι έχει διδαχθεί ο υποψήφιος και σε περιορισμένο χρόνο όπως και στο πραγματικό test. Το υλικό της προετοιμασίας είναι μεθοδευμένο σύμφωνα με την γραμμή της διδασκαλίας μας και αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας.

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην εξάσκηση της ενότητας των προφορικών.

Καθηγητές και μαθητές συνεργάζονται στενά, επιλύοντας τυχόν απορίες και δίνοντας επιπλέον συμβουλές και ασκήσεις, προκειμένου να μπορέσει ο κάθε υποψήφιος να επιτύχει τον στόχο του.6. Πρόγραμμα νέων τμημάτων INTERMEDIO

Τα τμήματα INTERMEDIO κάνουν 4 ώρες ανά εβδομάδα, με διάρκεια προετοιμασίας 8 μηνών ή 6 ώρες  την εβδομάδα, με διάρκεια 10 μηνών.

Δημιουργούμε νέα τμήματα τον Οκτώβριο, τον Φεβρουάριο, καθώς και καλοκαιρινά τμήματα, πρωινά ή απογευματινά, καθημερινές ή Σάββατο.

Ο υποψήφιος μπορεί να ενημερωθεί τηλεφωνικώς για τα προγράμματα μέσω τηλεφώνου (210 8827350 - 210 8259646) ή να μας επισκεφθεί (Πατησίων 8, Αθήνα) και κατόπιν να κάνει κράτηση για το τμήμα που τον ενδιαφέρει να ξεκινήσει.