INICIAL

B1 INICIAL -ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ, Αρχάριοι έως Β1 επίπεδο (ΔΙΑΡΚΕΙΑ  8 ΜΗΝΕΣ)

 

  • Tμήμα διάρκειας 8 μηνών
  • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ισπανική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ισπανία.
  • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή  Σαββάτου,  3,5 ή 4ωρα ανά εβδομάδα
  • Απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο INICIAL (των εξετάσεων DELE) που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου

Ότι χρειάζεται να ξέρετε για το INICIAL και τα τμήματά μας:
 

1. Τι είναι το INICIAL και που μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο INICIAL

Tι είναι το INICIAL

To πτυχίο INICIAL των εξετάσεων DELE αντιστοιχεί στο Επίπεδο B1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου και πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα σε καταστάσεις που απαιτούν στοιχειώδες επίπεδο γνώσης.

Το τεστ περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού κειμένου, γραπτή έκφραση, ακουστική κατανόηση, τεστ γραμματικής, λεξιλογίου και συνομιλία.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο INICIAL

Το πτυχίο INICIAL είναι αποδεικτικό επαρκούς γνώσης Ισπανικών επιπέδου Β1, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο εργασιακό τομέα όπου μοριοδοτείται.

Επίσης η ισπανική είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες, άρα υπάρχει η δυνατότητα για γίνει συνεννόηση σε καταστάσεις που απαιτούν στοιχειώδες επίπεδο.

Οι φοιτητές συχνά χρησιμοποιούν το πτυχίο αλλά και τις γνώσεις που τους παρέχει αυτό κατά την διάρκεια των σπουδών τους σε πανεπιστήμια της Ισπανίας μέσω του προγράμματος ERASMUS.

2. Κόστος και διάρκεια τμημάτων INICIAL

Υπάρχουν 2 διαφορετικά ήδη προετοιμασίας.

Ο ενδιαφερόμενος έχει τις εξής δύο επιλογές:

α) τμήμα που κάνει 4 ώρες ανά εβδομάδα και κοστίζει 44€/μήνα. με 8μηνη προετοιμασία και

β) τμήμα που κάνει 3,5 ώρες ανά εβδομάδα και κοστίζει 49€/μήνα. με 8μηνη προετοιμασία 

3. Κόστος και ημερομηνίες εξετάσεων INICIAL

Κόστος εξετάσεων INICIAL

Το κόστος για τις εξετάσεις INICIAL είναι 110 €


Ημερομηνίες εξετάσεων INICIAL

Υπάρχουν τρεις περίοδοι εξετάσεων, μία τον Μάιο, μία τον Ιούλιο και μία τον Νοέμβριο.4. Γιατί στον ERASMO θα έχετε επιτυχία στο INICIAL

Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Τα προγράμματα και ο τρόπος διδασκαλίας μας είναι τέτοια που μπορούν να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ενήλικων μαθητών, που συνήθως έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων ωρών και συγκεκριμένους καθώς και άμεσους στόχους.

Δεν αποτελούμε μέρος αλυσίδας φροντιστηρίων, ούτε αλυσίδας franchise. Είμαστε ένα αυτοδύναμο κέντρο προετοιμασίας Ισπανικών επιπέδου INICIAL με μεγάλη εμπειρία και μια διαδρομή στον χώρο που ξεκινάει από το 1973.

Συνολικά στο κέντρο μας προετοιμάζουμε μόνο τόσους μαθητές όσους μας επιτρέπει ο επαγγελματισμός μας.

Οι καθηγητές μας είναι άρτια κατηρτισμένοι και συνεργάτες μας για πολλά χρόνια, με συνέπεια στο έργο που αναλαμβάνουν και με αντίληψη του βάρους της ευθύνης που έχουν. Πέρα από το συνολική διδασκαλία που κάνουν σε ένα τμήμα, συνεργάζονται και με τον κάθε μαθητή χωριστά. Τους καθοδηγούν και τους υποδεικνύουν τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τυχόν μαθησιακές αδυναμίες, σύμφωνα με το επίπεδο απ' το οποίο ξεκινάει ο μαθητής και με το στόχο στον οποίο θέλει να προσεγγίσει.

Ο αριθμός των μαθητών μας ανά τμήμα δεν ξεπερνά ποτέ τους 10.

Το κόστος παρακολούθησης ενός τμήματος INICIALείναι πολύ χαμηλό, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με το επίπεδο διδασκαλίας καθώς και τον αριθμό διδακτικών ωρών.

Η γραμματεία μας είναι πάντα ενήμερη και πρόθυμη. Σε συνεργασία με τους καθηγητές και με μεγάλο σεβασμό στην προσωπική προσπάθεια κάθε μαθητή ενημερώνουν, συνεργάζονται και βοηθούν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά μέχρι να εκπληρώσει τον στόχο του.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται κοντά σε σταθμό τρένου καθώς και στάσεις Λεωφορείων / Τρόλευ στο κέντρο της Αθήνας.

Η μετακίνηση προς και από τον χώρο που διεξάγονται τα μαθήματα είναι σύντομη και εύκολη, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και συνδυασμοί μετακίνησης. (Δείτε αναλυτικά στην επιλογή «
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ERASMO»)5. Η μέθοδός μας για την προετοιμασία του INICIAL

Τα τμήματα υποστηρίζονται από καθηγήτριες, με σπουδές στην Ισπανία και πολύχρονη εμπειρία έτσι ώστε να βοηθούν τους υποψήφιους εξεταζόμενους επαρκώς και ουσιαστικά.

Αρχικά το τμήμα διδάσκεται την ύλη του επιπέδου INICIAL και την εφαρμόζει σε ασκήσεις. Ακολούθως οι μαθητές αρχίζουν την προετοιμασία με ολοκληρωμένα τεστ με σκοπό να εφαρμόσει ότι έχει διδαχθεί ο υποψήφιος και σε περιορισμένο χρόνο όπως και στο πραγματικό τεστ.

Το υλικό της προετοιμασίας είναι μεθοδευμένο σύμφωνα με την γραμμή της διδασκαλίας μας και αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας.

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην εξάσκηση της ενότητας των προφορικών.

Καθηγητές και μαθητές συνεργάζονται στενά, επιλύοντας τυχόν απορίες και δίνοντας επιπλέον συμβουλές και ασκήσεις, προκειμένου να μπορέσει ο κάθε υποψήφιος να επιτύχει τον στόχο του.6. Πρόγραμμα νέων τμημάτων INICIAL

Τα τμήματα INICIAL κάνουν 3,5 ή 4 ώρες ανά εβδομάδα, με διάρκεια προετοιμασίας  8 μηνών.

Δημιουργούμε νέα τμήματα τον Οκτώβριο, τον Φεβρουάριο, καθώς και καλοκαιρινά τμήματα, πρωινά ή απογευματινά, καθημερινές ή Σάββατο.

Ο υποψήφιος μπορεί να ενημερωθεί τηλεφωνικώς για τα προγράμματα μέσω τηλεφώνου (210 8827350 - 210 8259646) ή να μας επισκεφθεί (Πατησίων 89, Αθήνα) και κατόπιν να κάνει κράτηση για το τμήμα που τον ενδιαφέρει να ξεκινήσει.